MadFab Interiör

Vår vrå, inredning, livet & härligheten!

Mr Perswall lanserar ny tapet - Marrakech kakel i tapetform

Kategori: Inredning

Ännu fler underbara tapeter ifrån Mr Perswall! Jag är helt såld på trenden med Marrakech kakel i tapetform, här kommer bilder ifrån Mr Perswalls nya bidrag. 
 
Och med lite mer färg, min favorit! I vårt sovrum hade i och för sig denna gråa variant varit jättefin..hmm, kanske mannen skulle övertalas till att ta fram tapetserarbordet, tåls att fundera på!
 
 
Ha en bra dag!
 
 
 

Kan bara med ett ord beskriva, FANTASTISKT!

Kategori: Barnrum

Titta in på http://smastadsvillan.blogg.se/category/barnrum.html, väldigt trevlig blogg. Och inte minst Olivias rum, är det inte bara helt magiskt!?
 
Bilden är lånad ifrån bloggen, gå dit och titta på fler! Härlig inspiration!
 
Ha en god dag:=) 
 

Inte först, men ändå värt att nämna - IKEAS Ranarps lampor

Kategori: Belysning

Ofta känner jag att IKEA är väldigt långsamma, vilket ju har sina förklaringar givetvis. Men när en trend nästan är på väg bort så är det ofta IKEA på något underligt sätt ändå lyckas blåsa liv i den igen. Jag har länge tyckt om metall, bord med hjul, färg, industriellt stuk men nu börjar det ebba ut , men ändå blir jag kär! Här är några exempel.
 
                                                                      Visst är den fin? Man kan ju ha den i tvättstugan med fina burkar, barnrummet till pärlor, lego, köket och inte minst badrummet. Oändliga möjligheter för denna något försenade pryl:=)
 
Ännu ett exempel som jag har blivit förtjust i!
Men ingen har väl missat IKEAs Ranaps serie, även här efter trenden egentligen blåst förbi. Men ändå, så fina och värda att vänta på. Det blir två på vår sänggavel!
 
Nu bara måste jag sätta igång med studierna, men lamporna till nästa uppdrag är i alla fall kirrat!
 
Tjingeling!