MadFab Interiör

Vår vrå, inredning, livet & härligheten!

Vad tiden går!

Kategori: Familjen

Idag fyller jag år och hela dagen har klyschan "slutade fylla år efter 30" haglat.., ja alla ska vi väl denna vägen vandra. Vissa saker påminner en mycket om att tiden går väldigt fort, igår fick jag foto av min svägerska som höll på att sortera bilder. Fotona är helt fantastiska och såå stora våra barn blivit! Och vad vacker vår saknade vän Melker var! Melker var en bullmastiff hanne som vi tyvärr fick ta bort endast 4 år gammal. Men vilken vacker hund! 
Tycker inte ni? Var bara tvungen att delge denna fantastiska bild och dela med mig av en viktig lärdom "Lev så länge du lever, för sen lever du inte mer"
 
Njut och ha en bra kväll
 
//LInda 
Vår dotter Madicken med vår avlidne vän Melker! 
 
 
 

Designade kylskåp

Kategori: Butik

Visst är det så att dem senaste åren har vitvaror börjat leva ett eget liv!? Tidigare var det bara en stor vit låda som mans skulle försöka tränga in i sin köksdröm. Nu är det något helt annat, om man har en väl tilltagen budget i alla fall. 
 
 
Dessa fantastiska kylskåp kan man köpa bland många andra fantastiska möbler via http://www.portobellostreet.es/
 
 
Kylskåpen finns med oändliga valmöjligheter i beslag, träslag, färg osv. Du kan få det precis som du vill ha det, med en liten reservation för budgeten...
 
 
Är det inte en helt magisk bild? Men i vår familj hade vi haft övergripande problem med platsbrist...
 
 
Man kan också välja att använda kylskåpen som inbyggnadsdel i sitt kök, även detta är för mig väldigt tilltalande. Man kan ju alltid komplettera med ett inbyggt kylskåp..
 
 
Kanske lite väl grekland, men du kanske har en liten semesterlägenhet där?
 
Ha en underbar dag
 
//Linda
 

Snart är det mors dag!

Kategori: Familjen

Se hit alla pappor som behöver hjälp! Kanske mamman i er familj vill ha samma saker som jag!? 
 
Granit, en av mina favoriter! Lampan hade varit så fin i mitt arbetsrum! 
 
 
599 kr på granit.se. Bra tips? Visst är den läcker? Glasburken med den lilla tappen, 399 kr i samma affär! Rymmer 6 liter härlig sommarbål, eller kanske bara vatten med is och citron vid sommarens heta dagar, härligt. 
 
Källa: studiokarin.blogspot.se
 
Behöver man inte alltid en matta? Jag har länge varit på jakt efter en stor rejäl matta i något liknande utformande. Hittat en på blocket, men säljaren verkar inte så anträffbar. Är det inte bara typiskt. 
 
Jag önskar mig också en ny husvagn, AutoCad, ny dator, fotokurs, och framförallt mer tid! Men om jag nu inte ska balla ur helt, så tycker jag att kunskap är en jättefin morsdagspresent. En kurs!
 
Nu ska jag återgå till studierna, och försöka få ihop inlämningen till modul 7. Wish me luck.
 
Ha en underbar eftermiddag
 
//Linda